timezone icon TimeZone (Europe/London)
logo-top-emails.jpg
Præsentation af nye pods – ”MP3 afspiller og timer pod” og ”YouTube pod”
Thursday, August 17, 2017 12:00:00 PM BST - 12:30:00 PM BST
Webinaret sigter mod at give en kort introduktion til to pods:
-Connect-Innovations nye MP3 afspiller og timer pod
-eSynctrainings YouTube pod

Der lægges vægt på at vise en hurtig gennemgang af kernemulighederne i begge pods.

Kort om de to pods
MP3 afspiller og timer Pod'en giver mulighed for at vise en timer i forbindelse med nedtællingen til et Connect rum og den kan samtidig afspille musik, på basis af indlagt musik, der kan dække over flere lydspor. Værten har mulighed for at styre opsætningen af, hvordan pod’en i detaljer skal præsenteres visuelt, hvilken musik der afspilles og styring af lydstyrken.

YouTube pod giver værten mulighed for at liste alt indhold på YouTube, baseret enten på en YouTube brugerprofil eller uden at være logget ind på YouTube. Der kan oprettes en afspilningsliste, men også vises en oversigt over de YouTube videoer, der tidligere er afspillet eller kanaler, der abonneres på.

Udbytte af webinaret
Webinaret vil give dig et overblik over funktionerne i de to pods og hvordan de kan bruges. Du vil desuden få overblik over hvilke forskelle, der er på oplevelsen for webinardeltagerens og webinarværtens visning af de to pods.
(The webinar will be held in Danish) 

Vært

Henrik Vindahl
Henrik har mere end 25 års erfaring inden for revision, management consulting, IT-sikkerhed og produktudvikling i finanssektoren og desuden med support af Adobe Connect.


file